Ενημέρωση για τον Covid-19

Όλοι οι επισκέπτες που διαμένουν στο Porto Vidali στην Τήνο, μπορούν να είναι σίγουροι ότι θα συνεχίσουν να απολαμβάνουν μια γνήσια, ασφαλή και άνετη εμπειρία μαζί μας. Αν θέλετε να αλλάξετε τη διαμονή σας για οποιονδήποτε λόγο, καταλαβαίνουμε.
Το κατάλυμά μας θα ανοίξει, σύμφωνα με την πολιτική της ελληνικής κυβέρνησης.
Σε μια προσπάθεια να υποστηρίξει τους πελάτες μας, το Porto Vidali αποποιήθηκε από τις χρεώσεις πιστωτικών καρτών, όταν κάνετε κράτηση απευθείας.

Όλα τα διαμερίσματα μας είναι αυτόνομα, με ιδιωτική βεράντα και ανεξάρτητη είσοδο. Δεν υπάρχουν κοινόχρηστοι χώροι εκτός από τη ρεσεψιόν και το πάρκινγκ. Σας δίνουμε την ευκαιρία να εκτελέσετε τη διαδικασία check in σε εξωτερικό χώρο στην ιδιωτική βεράντα του δωματίου σας, ανέπαφα! Η καθαριότητα όλων των χώρων μας γίνεται σύμφωνα με τις αυστηρές προδιαγραφές που απαιτούνται για την αποφυγή της μετάδοσης του Covid 19. Όλη η οικογένεια του Porto Vidali ενημερώνεται καθημερινά για τα μέτρα που απαιτούνται για να παραμείνετε ασφαλείς και να απολαύσετε αυτό το καλοκαίρι με υγεία!

Κάνουμε τη ζωή σας λιγότερο αγχώτικη παρέχοντας ό,τι χρειάζεστε για να δημιουργήσετε τη διαμονή που θέλετε. Θα θέλατε κάθε πτυχή της ζωής να είναι τόσο εύκολη όσο η διαμονή σας μαζί μας!

Ζήστε τον τρόπο διαμονής στο Porto Vidali με μια μοναδική πινελιά σε κάθε ιδιοκτησία με χαρακτήρα και προσεκτικά δημιουργημένα διαμερίσματα επισκεπτών. Η αφοσιωμένη μας ομάδα κάνει τη διαμονή σας άνετη, εξατομικευμένη και αξέχαστη.

Ομάδα Porto Vidali.

Η πολιτική ακύρωσης:

Ενημερώνουμε συνεχώς την πολιτική ακύρωσης για να αντικατοπτρίζουμε τις πιο πρόσφατες εξελίξεις που σχετίζονται με το COVID-19 και τυχόν επίσημους περιορισμούς ταξιδιού ή συναντήσεων, αναστολές, καραντίνες ή μέτρα αυτοπεριορισμού που ανακοινώθηκαν από κυβερνήσεις σε όλο τον κόσμο. Στόχος μας είναι να σας προσφέρουμε όσο το δυνατόν περισσότερη ευελιξία και άνεση προγραμματισμού.

Από τις 7 Μαΐου 2020, εφαρμόσαμε τις ακόλουθες ενημερώσεις στην πολιτική ακύρωσης, συμπεριλαμβανομένων ορισμένων διευκρινίσεων και περαιτέρω επεξηγήσεων των υπαρχουσών διαδικασιών.

Ατομικές κρατήσεις:

Για νέες κρατήσεις που έγιναν μεταξύ 1 Απριλίου και 30 Ιουνίου 2020, για οποιαδήποτε μελλοντική ημερομηνία άφιξης επιτρέπουμε:

  • Δωρεάν τροποποιήσεις έως και 24 ώρες πριν από την ημερομηνία άφιξης. Τυχόν τροποποιήσεις υπόκεινται σε διαθεσιμότητα ή / και οποιεσδήποτε διαφορές τιμών.
  • Δωρεάν ακυρώσεις έως 24 ώρες πριν από την ημερομηνία άφιξης.
  • Περιλαμβάνει κρατήσεις για προαναφερθείσες τιμές αγοράς που περιγράφονται ως μη ακυρώσιμες.
  • Εάν έχει καταβληθεί μια κατάθεση, το ποσό θα επιστραφεί στην πιστωτική κάρτα που χρησιμοποιήθηκε (ή ίσως με τη μορφή κουπονιών ή πίστωσης, όπου απαιτείται από τους τοπικούς κανονισμούς).

Επικοινωνία

  • Τηλέφωνο: 22830 24847
  • Κινητό: 6972 994663, 6937 308758
  • Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Social Media


Copyright © Ενικοιαζόμενα δωμάτια Τήνος Porto Vidali 2021 | Κατασκευη Ιστοσελιδων Web Builders